Torej, si pripravljen/a na TopTeam

Prijavi se v TopTeam in povabili te bomo na razgovor! Seveda so vljudno vabljeni tudi tvoji starši!

Če želite videti, kako poteka šolanje v šolskem centru, kliknite na to povezavo https://www.youtube.com/watch?v=raSoM9cs4uc

Izkoristi svojo edinstveno priložnost!

 • Top-Usposabljanje
  Usposabljanje boš končal/a v večkrat nagrajeni, s prvovrstnim vajeništvom, globalni korporaciji v Avstriji in se učil/a v sodobnem izobraževalnem centru z najboljšo infrastrukturo.
 • Top-Plačilo
  V prvem letu vajeništva zaslužiš 719,- EUR na mesec, v drugem letu 920,- EUR na mesec, v tretjem letu 1.204,- EUR na mesec in v četrtem letu 1.590,- EUR na mesec. Ta plača se ti izplača celo 14x na leto!
 • Nagrade, Ugodnosti in Promocije
  Ponudili ti bomo nagrade za uspešnost, številne ugodnosti ter individualne promocije in nadaljnje izobraževanje, sodelovanje pri športnih dejavnostih, odličnih projektih in teambuildingu.
 • Novi prijatelji v TopTeamu
  Kot del tvojega vajeništva boš lahko spoznal/a nove prijatelje in užival/a v skupnem učenju.
 • Kariera v globalni korporaciji
  Po usposabljanju imaš priložnost delati kot visoko kvalificirani/a delavec/ka v globalni korporaciji in imaš vsestranske možnosti za osebni razvoj.
 • Nastanitev
  Prvo leto imaš brezplačno nastanitev v dijaškem domu, naslednja leta pa prejmeš dodatek za nastanitev mesečno do 200,- EUR.
 • Prevoz
  Tedensko te bomo z avtobusom odpeljal iz Maribora v Kapfenberg in nazaj. Tako lahko čez vikend preživiš veliko časa s svojo družino in prijatelji.

Pričakujemo

Si star vsaj 16 let, imaš spričevalo o končani osnovni šoli ter zadostno znanje nemškega jezika? Si pripravljen na učenje, odgovoren, timski igralec, neodvisen in točen? Potem imaš najboljše pogoje, da postaneš del TopTeama!

Povzetek najpomembnejših informacij

Kaj je vajeništvo?
Vajeništvo vključuje praktično usposabljanje v učnem podjetju s sočasnim poučevanjem v poklicni šoli. Vajeništvo traja odvisno od smeri vajeništva od 3,5 do 4 leta in se konča s končnim vajeniškim izpitom. Vsak, ki se izuči vajeništva, se imenuje vajenec in prejme mesečno plačo vajenca. Zatem si kvalificiran delavec/ka in postaviš temelje za vsestransko kariero.

Kje poteka usposabljanje?
Vajeništvo boš opravljal/a v Kapfenbergu v Avstriji.

Kdaj se začne usposabljanje?
Tvoje usposabljanje se začne v septembru 2019.

Kako dolgo traja?
Tvoje vajeništvo traja odvisno od smeri vajeništva od 3,5 do 4 leta.

Pri komu boš usposabljan/a in kje boš lahko delal/a?
Tvoje usposabljanje boš izvajal/a pri voestalpine Böhler Edelstahl GmbH & Co KG ali pri voestalpine Böhler Aerospace GmbH & Co KG. Ti delodajalci pripadajo k voestalpine-Konzernu. Voestalpine (51.600 zaposlenih v več kot 50 državah s prodajo okoli 13 milijard evrov) je na svojem poslovnem področju ena vodilnih svetovnih tehnoloških podjetij s kombiniranim materialom in strokovnim znanjem za koncepte predelave. S svojimi visoko kakovostnimi proizvodnimi in sistemskimi rešitvami iz jekla in drugih kovin sodi med vodilne partnerje v evropski industriji avtomobilskih in gospodinjskih aparatov ter v letalski, naftni in plinski industriji po vsem svetu.

Katere vajeniške poklice se lahko naučiš?
Vajeniško usposabljanje vključuje poklice; kovinski tehnik, jeklarski tehnik, kovač, varilec, tehnik metalurgije ter tehnik za oblikovanje. Registriraj se brez obveznosti in izvedi več o tem!

Skupaj voestalpine, največji izvajalec vajeniških usposabljanj v Štajerski regiji v Avstriji, usposablja več kot 400 vajencev v približno 20 vajeniških poklicih, od tega je približno 270 vajencev v 14 različnih vajeniških poklicih zaposleno samo v izobraževalnem centru v Kapfenbergu. Z najsodobnejšo tovarno z nerjavečim jeklom na svetu, ki bo zgrajena v Kapfenbergu do leta 2021, in najnaprednejšo digitalizacijo v skupini voestalpine, se bo svet dela spremenil trajnostno, kar vam bo kot kvalificiranim delavcem prihodnosti odprlo številne nove možnosti za poklicno pot

Prijava

Če se želiš prijaviti, pošlji kratek življenjepis in spričevalo o končani osnovni šoli s kratko razlago, zakaj bi moral/a dobiti to možnost, do 14.6.2019 na office@nuova.si.

Dan ogleda

Če nas je tvoja prijava prepričala, bomo popeljali tebe in tvojega spremljevalca/ko na lokacijo podjetja v Kapfenbergu na dan ogleda v juliju 2019. V živo boš doživel/a, kako se odvija delo v izbranih poklicih, in videl/a boš lokacije, kjer se boš učil/a in živel/a med tednom. Za dan ogleda bodo prevoz in hrana zagotovljeni.
Te zanima velika priložnost, da postaneš del TopTeama? Prijavi se brez obveznosti in pridobi več informacij.
Če imaš vprašanja, nas lahko vedno kontaktiraš. Pokliči nas na tel. +386 81 810 091 ali nam piši na office@nuova.si.
Tvoj nuova-Team!

KONTAKT

nuova kadrovske storitve d.o.o.

Linhartova cesta 11A, 1000 Ljubljana
t +386 81 81009 0 | f +386 81 81009 9
e office@nuova.si | h www.nuova.si

davčna številka podjetja: 61433365
pristojno sodišče: Ljubljana
pravna oblika: družba z omejeno odgovornostjo

matična številka podjetja: 802229100